Stilig hannkatt trenger nytt hjem

22.07.2020
Annonse ID: 185
Eier: AnettLok

Sted: Akershus/Norway

Kontakt bruker

Hei. Mitt stilige navn er Mustang og jeg er ca 10 år gammel, men alder er bare ett tall. Jeg er sort/hvit med litt “salt og pepper”, som jeg har hørt er poppulært hos damene.???? Jeg løper ikke etter damene siden menneskene har fjernet ballene mine ????????
Jeg ønsker å adoptere ett menneske, og da ett som kan tjene meg resten av mitt liv. Du skjønner, menneske som jeg har hatt i 10 år nå har havnet på sykehjem og kommer ikke hjem til meg igjen , og etter jeg prøvde ut det her med å bo alene i huset uten mennesker har jeg funnet ut at det passer meg mye bedre å ha ett menneske rundt meg.????
Menneskene som ser etter meg nå sier jeg er veldig søt og kosen, men det er selvfølgelig bare vrøvl! Jeg er en vaskeekte badboy! ????At jeg elsker å få massasje og kos er bare et privilegium de jeg stoler på har fått.
Du vil bli fotfølgt overalt når jeg ikke er opptatt med andre ting, og dette inkluderer også toalettet, om du skulle ha behov for en kompis mens du gjør i fra deg. Jeg er glad i å prate når du kommer hjem så jeg får fortalt deg om hvordan dagen min har vært.
Jeg liker å være i jobb, om det er ommøblering i sandkassen, velte vannskåla så du får vasket gulvet, passe på tomta fra vinduet. Og med alt arbeidet jeg gjør trenger jeg selvfølgelig god mat, jeg er vant til å ha tørrfor hele tiden og våtfor en gang om dagen. Jeg klarer meg fint ute alene og elsker å jakte på mus,???? men de siste årene har jeg vært inne og trives med det også.
Jeg har ikke hilst på barn, hund så er usikker på om jeg liker de. Andre katter behøver du ikke å ha for jeg trenger all den kosen og kjærligheten helt for meg selv.????
Jeg er ikke så opptatt av å sitte rolig når menneske skal ta bilde av meg, jeg foretrekker å være en filmstjerne.????
Om du skulle ønske å åpne ditt hjem til meg vil jeg gi deg kos og kjærlighet, så lenge du tilbyr trygghet og ro. Jeg er en malemaskin når jeg føler meg komfortabel, og blir aldri lei av å ligge på gulvet med menneskene for å kose.
Send pm på Facebook til mine nåværende slaver Anett Løken el Trine Altenborn hvis du trenger en sjarmør i livet ditt.
Mjau og purrrrrrr fra Mustang ????

Om eier

  • AnettLok
  • 22.07.2020
  • 1

Gi din mening om denne annonsen

5 stjerner

Report this ad