Mulgrew - Brooklyns tøffeste kosepus

No image uploaded
10.06.2020
Annonse ID: 179
Eier: LiseH

Sted: Akershus/Norway

kr. 100

Kontakt bruker

Mulgrew er en kosepus - han vil være med menneskene sine hele tiden, enten på fanget, ved din side når du sover, eller med ut på tur.

Han har hatt det tøfft - han var en av gatekattene jeg matet da jeg bodde i Brooklyn, NY.
Da jeg flyttet til Norge tok jeg med mine tre innekatter og Mulgrew. Lang historie kort - Mulgrew vil være enekatt. Han vil ha deg, eller en familie, for seg selv. Han er lojal, og kosete, og av og til leken. Det spiller ingen rolle om det er en enslig person, gammel eller ung, eller en familie. Mulgrew elsker alle mennesker, men altså ikke andre katter. Han fikk nok av andre katter på gata, og ønsker et liv med mye kjærlighet fra mennesker.

Om du har uteplass er det fint, men ikke nødvendig. Det viktigste er at han får kos og kjærlighet. Han går ikke ut i dårlig vær, men elsker å sole seg!

Mulgrew har FIV, og har trukket mange tenner men er ellers frisk. To veterinærer, en i USA og en i Norge sier han fint kan gå ute fordi han ikke kan bite hardt nok til å smitte andre katter.

Jeg vet ikke hvor gammel han er, jeg har hatt ham i tre år. Jeg vil tippe mellom 7-15 år. Han får tannrens to ganger i året som jeg er villig til å betale for.

Den som får Mulgrew vil føle seg meget spesiell og høyt elsket. For han har så mye å gi.

Om eier

  • LiseH
  • 10.06.2020
  • 1

Gi din mening om denne annonsen

5 stjerner

Report this ad