To herlige katter søker nytt hjem!

Gis bort

Hordaland
 • IMG_3161-Kopi
 • IMG_3166-Kopi
Kontakt annonsør

Beskrivelse


ToolBox

1,259 Visninger

0 Comments

Skriv ut

Legg til favoritt
 • Begge kattene har hatt en litt tøff start på livet, men er nå blitt to ganske trygge og kosete puser.

  MISTER

  Mister er noe nervøs av seg og bruker noe tid på og stole på mennesker. Men når han først føler seg trygg, er han den mest kjærlige og tillitsfulle katten i hele verden. Han elsker kos og oppmerksomhet og ligger helst ved siden av deg hele tiden.
  Han finner glede i å leke med hva det skal være, helst det han ikke har lov til. Ting han kan stjele er mye mer spennende enn ting han får. Han er veldig smart og finner fort ut av hvordan man åpner dører, klesskapet osv.
  Mister er noe skvetten av seg og føler seg tryggest rundt få og rolige mennesker. Han egner seg derfor ikke i en familie med små barn. Han er også tryggest med andre katter.
  Innekatt. Ca 6 år. Svart og hvit, korthåret.

  HERR NILSON

  Herr Nilson er en skikkelig kosegutt. Det tar ikke lange tiden før han kommer og vil ha kos fra hvem det skal være. Han er rett og slett en skikkelig go’gutt. Han kan være sta og litt rampete og vet hvordan han vil ha ting, på sin egen utrolig sjarmerende måte. Han er en matmons som kan spise hva det skal være, så siden han er en liten ramp, må man ofte passe på at han ikke stjeler fra bordet eller sniker til seg maten til Mister når man har snudd ryggen til.
  Han er vant til rolige og voksne mennesker og vil nok derfor ikke egne seg i en familie med små barn.
  Innekatt (kan vennes til å være litt ute). Ca 5 og halvt år. Svart og hvit, langhåret.

  Disse kattene er utrolig kjærlige, hengivne og tillitsfulle når de først blir trygg, og de vil gi deg mye glede og kjærlighet i hverdagen!

  Detaljer


  Rase Huskatt
  Alder 5
  Helsesjekket Ja
  Ferdig vaksinert Ja
  Type annonse Gis bort
  Fylke Hordaland
  Land Norway
  Fylke Hordaland
  Avstand 873 km
  Adresse Bergen
  Kategori
  Nøkkelord     

  Relaterte annonser